STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

EKSTERIJER

Elegantna i čvrsta prednja maska sa svjetlima za maglu, uključujući kromirane umetke i otvore za zrak za maksimalnu aerodinamičnu učinkovitost.

UNUTRAŠNJOST

Na prednjim i stražnjim sjedalima nudi vam se u klasi vodeći prostor za laktove. Jer Tipo 5 vrata razumije koliko je bitno opustiti se.

TEHNOLOGIJA

Uđite u Tipo 5 vrata i otkrijte mnoštvo tehnologije projektirane za vaš užitak u vožnji.

SIGURNOST

Jednostavnost i bezbrižnost: Fiat Tipo standardno je opremljen s nekim od najnaprednijih sigurnosnih sustava.

Dizajn

Sav prostor koji trebate za vaš život, u dužini od samo 4,37 metara, za dinamični automobil modernog stila. Ukratko: jednostavna elegancija.

Elegantna i čvrsta prednja paska sa svjetlima za maglu, uključujući kromirane umetke i otvore za zrak za maksimalnu aerodinamičnu učinkovitost.

Kompaktni, sportski dizajn i krov: živahne performanse i karakter.

Stražnji sportski branici sa spojlerom i tankim svjetlima nagnutim prema dolje, i prtljažnik kapaciteta 440 litara.

Unutrašnjost i prostor

Fiat Tipo 5 vrata dizajniran je za najvišu udobnost vozača i putnika u unutrašnjosti koja može udobno smjestiti do pet vrlo visokih odraslih osoba (1,87 metara) na prednjim sjedalima i do 1,80 metara na stražnjim sjedalima a da svakome osigurava dovoljno prostora.

SLOBODA KRETANJA, IZNUTRA I IZVANA

Na prednjim i stražnjim sjedalima nudi vam se u klasi vodeći prostor za laktove. Jer Tipo 5 vrata razumije koliko je bitno opustiti se.

DETALJI UNUTRAŠNJOSTI

Upravljač i ručica mjenjača presvučeni crnom tehno-kožom kako bi funkcionalnost bila neodoljiva.

KLIK…

Glazba? Klik. Klima? Klik. Dolazni poziv? Klik. U modelu Tipo 5 vrata sve možete raditi s jednim klikom.

UCONNECT TEHNOLOGIJA

Integrirana tehnološka rješenja dio su standardne opreme, sa 5” ili 7” dodirnim zaslonom i HD prikazom, i Uconnect sustavom za glazbu i karte.

PRETINCI

Fiat Tipo 5 vrata ima do devet pretinaca za ukupni kapacitet odlaganja od 12 litara, tako da uvijek ima mjesta za sve.

Sjedala i udobnost

VIŠE NEMA IZBJEGAVANJA SREDNJEG SJEDALA

Srednje stražnje sjedalo u modelu Fiat Tipo 5 vrata projektirano je kao potpuno funkcionalno sjedalo s dovoljno prostora za noge kako bi svako putovanje bilo užitak. Srednje sjedalo nije zauzeto? Koristite naslon za ruke između dva sjedala: čak u sebi sadrži držač za boce.

SJEDALO VOZAČA

Sva udobnost koju zaslužujete: ergonomsko sjedalo s dobrim poprečnim držanjem i električnim namještanjem lumbalnog dijela. Savršen položaj između upravljača, papučica i sjedala. A sve je pod kontrolom jednim dodirom na tipku.

PET UDOBNIH SJEDALA S POGLEDOM

Beskompromisna udobnost i izgled: Fiat Tipo 5 vrata nudi pet udobnih, ergonomskih sjedala, presvučenih tkaninom ili tehno kožom. Uz vodeći prostor za noge u klasi, kako biste svijet mogli promatrati u potpunoj udobnosti.

PRTLJAŽNIK

U njega možete staviti cijeli život. Praktičnost je top prioritet modela Fiat Tipo 5 vrata: zbog toga njegov prtljažnik nudi u klasi najveći kapacitet od 440 litara. Kako bi svaki član obitelji mogao ponijeti svoju putnu torbu.

UCONNECT: PRAKTIČNO ZA VAS, KORISNO ZA SVAKOGA

Uđite u Tipo 5 vrata i otkrijte mnoštvo tehnologije projektirane za vaš užitak u vožnji. Uz Uconnect 7” HD LIVE sustav, možete spojiti vaš telefon preko Bluetooth veze, AUX ili USB priključka, i uživati u odabiru vlastite glazbe, glazbe s aplikacije Deezer, vijesti iz agencije Reuters ili poruka s mreža Facebook i Twitter.

Ako niste sigurni kamo idete, neka vam Tipo 5 vrata pruži pomoć: uz Uconnect 7” HD LIVE, možete koristiti 3D TomTom karte, aktivirati TMC besplatne prometne obavijesti ili izračunati najbržu rutu do vašeg odredišta koristeći TomTom IQ Routes. Sve preko dodira, kao na vašem tabletu.

NE TREBA VAM PUNO DA BUDETE ZELENI.

Ne samo da dobro izgleda i da je udoban, Fiat Tipo 5 vrata je i ekološki osvješten. Zbog toga možete uštedjeti gorivo i smanjiti emisije uz pomoć aplikacije eco:Drive, koja analizira vaš stil vožnje i daje vam naputke kako promijeniti ili poboljšati stvari. Ne sjećate li se gdje ste parkirali, uštedite energiju i aktivirajte my:Car i u par sekundi će vas odvesti do vašeg vozila.

Jednostavnost i bezbrižnost: Fiat Tipo 5 vrata standardno je opremljen s nekim od najnaprednijih sigurnosnih sustava. Osim 6 zračnih jastuka i ESC sustava s Hill Holder funkcijom, uključuje ABS kočnice zajedno s elektronskom raspodjelom sile kočenje (EBD), svjetla za maglu sa zakretnom funkcijom i sustav nadzora tlaka u gumama (TPMS).

ŠEST ZRAČNIH JASTUKA

Fiat Tipo 5 vrata opremljen je sa 6 zračnih jastuka (prednji, bočni i zračne zavjese), kako bi vam pružili najvišu razinu sigurnosti kamo god krenuli.

ESC

Sustav uključuje zaštitu od proklizavanja kotača i kontrolu okretnog momenta motora (ASR/MSR), predviđajuću pomoć pri naglom kočenju (PBA), kontrolu stabilnosti (TSC), Hill Holder (HSA), zaštitu od prevrtanja (ERM) i sustav kontrole proklizavanja (TCS).

POTPUNA KONTROLA KOČENJA

Tipo 5 vrata opremljen je sustavom potpune kontrole kočenja, radarskim sustavom automobila koji detektira potencijalne sudare i pritom aktivira sustav kočenja.

PRILAGODLJIVI TEMPOMAT (ACC)

Prednji radarski sustav modela Tipo 5 vrata detektira udaljenost do vozila ispred i ako je premala korigira je.

LIMITER BRZINE

Postavite maksimalnu brzinu kojom se želite voziti i vaš Tipo 5 vrata držati će je ispod sve do vašeg odredišta.

ASR

Bez obzira na vašu brzinu, sustav kontrole proklizavanja kotača (ASR) koristi kočnice i kontrolu motora kako bi optimizirao prianjanje kotača modela Tipo 5 vrata čak i na skliskim cestama.

HILL HOLDER

Hill Holder vam pomaže pri kretanju na uzbrdicama držeći kočnice aktivnima približno 2 sekunde nakon puštanja papučice gasa, kako bi mogli krenuti na uzbrdici bez potrebe uporabe ručne kočnice.

Top