STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Dizajn

Doista ste originalni kada vaš unutrašnji duh sjaji kroz vašu kožu. Kao što je slučaj kod Pande.

Branici u boji karoserije sa zaštitnim umetcima, sa zabavnim, originalnim dizajnom.

Profili sa zaštitnim letvicama uokolo, 14” kotači i sjenilo na strani vozača.

Mali automobil s visoko ostavljenim svjetlima i trećim prozorom sa zaobljenim okvirom.

Boljeg izgleda i bolje opremljena nego ikada prije

Još više zabave: nova Panda uključuje Uconnect™ radio s novim držačem za pametni telefon, koji možete spojiti Bluetooth vezom, USB ili AUX priključkom, te s novim sučeljem za aplikacije posvećene vama.

SPOLJAŠNJI IZGLED – NEPOGREŠIVA PANDA

Kompaktna, raznovrsna, vjerna vlastitom duhu i nova: Panda svojoj uzbudljivoj paleti sada dodaje nove kotače i dvije nove boje karoserije – Amore crveni i Colosseo sivu. Uz jednaki karakter koji znamo i volimo.

SKLOPOVI SVJETALA

Visoko postavljeni, minimalistički sklopovi svjetala stražnjem kraju osiguravaju uglađeni izgled.

CRVENA I SIVA: ODABIR EVERGRIN BOJA

Je li vaš stil više Amore crveni ili Colosseo sivi? Nova Panda dolazi u dvije nove, dinamične boje.

SNAŽAN KARAKTER

Čelični ili aluminijski, 14” ili 15”, s poliranom ili srebrnom završnom obradom: kao i originalni klasik, Panda vam donosi tri nove opcije kako biste vanjštinu učinili svojom.

UNUTRAŠNJOST – BOLJA NEGO IKADA PRIJE

Jednostavno Panda: nije jednostavna Panda. Zbog toga unutrašnjost ima još udobniji upravljač, novu grafiku ploče s instrumentima, tri nove opcije unutrašnjih obloga i Uconnect radio s Bluetooth sučeljem u držačem pametnog telefona.

JEDNOSTAVNO INOVATIVNA

Panda je također prepuna novih tehnologija: zbog toga vam donosi novi unutrašnji sustav, Uconnect s Bluetooth sučeljem i satelitskom navigacijom, audio strujanjem, web radijem i my:Car, aplikacijom koja pronalazi vaš automobil gdje god ga parkirali.

KORISTITE VAŠU DOVITLJIVOST, TO JE PANDA

Straga, možete preklopiti cijelo sjedalo ili samo njegov dio, a sprijeda možete preklopiti sjedalo suvozača kako biste dobili stol ili udoban salon, ili kako biste povećali dužinu teretnog prostora. Sve prema vašim željama.

ZADRŽITE KONTROLU NAD VAŠIM PUTOVANJEM

Čišća grafika jasnije, čitljivije ploče s instrumentima.

PREDNJA PLOČA

Dostupna u tri nove završne izvedbe, sivoj ili titan, i s pretincem za sve što vam je potrebno.

KOJEG JE OBLIKA PANDIN DUH?

Mješavina između kvadrata i kruga, poznati Squircle poznata je Pandina značajka. Razigran i raznovrstan kao i sama Panda, utjelovljuje supstancu maloga automobila, od vanjskog dizajna do unutrašnjih kontrola.

DOVITLJIV KAO I SAMA PANDA

Četrnaest pretinaca uključuje pretinac, držač za kovanice i olovku i držač za maramice, tako da u vašoj Pandi ima mjesta za sve.

EZBRIŽNA VOŽNJA, SAMO SE OPUSTITE

Tehnološki napredna, sigurna, talijanska: Panda

PANDA PREDSTAVLJA: UCONNECT™ RADIO

Još više zabave: nova Panda uključuje Uconnect™ radio s novim držačem za pametni telefon, koji možete spojiti Bluetooth vezom, USB ili AUX priključkom, te s novim sučeljem za aplikacije posvećene vama. Sve na dodir virtualne tipke ili, ako želite, s jednostavnom glasovnom naredbom.

PUTUJTE JEDNOSTAVNO, S VAŠIM PAMETNIM TELEFONOM

Nova Panda je napunjena s dodatnom tehnologijom: s besplatnom aplikacijom PandaMyApp, možete kontrolirati radio preko pametnog telefona i koristiti novo sučelje koje još više olakšava slušanje glazbe, telefoniranje i aktiviranje aplikacija eco:Drive, Find My Car i sve druge funkcije koja Panda donosi za vas, kako bi svako putovanje bilo bolje od prošloga.

MINIMALNA POTROŠNJA, MAKSIMALNA ZABAVA

Start&Stop: u koloni, motor se gasi i po potrebi ponovo pali. GSI (indikator promjene stupnjeva) pokazuje kada treba promijeniti stupanj. Smanjite potrošnju goriva i vaše brige

SUPER PANDA

Dva prednja zračna jastuka i dvije zračne zavjese, plus dva opcijska prednja bočna zračna jastuka: Pandini zračni jastuci projektirani su kako bi zajamčili najvišu razinu sigurnosti za sve putnike. Zbog toga nasloni za glavu prednji sjedala imaju zaštitu od trzajnih ozljeda vrata, u slučaju stražnjeg naleta. Zbog toga stražnja sjedala uključuju IsoFix magnetska sidrišta za dječje sjedalice, tako da i vaši najmanji putnici ostanu sigurni.

ROBUSNA KONSTITUCIJA

U slučaju sudara, Panda reagira sigurno i robusno: to je namjena kontroliranih deformacija, školjke od čelika visoke čvrstoće, koja se deformira samo u specifično projektiranim točkama.

ČELIČNA PANDA

Kako bi povećala sigurnost vaših putovanja, karoserija Pande je napravljena od čelika visoke čvrstoće s kontroliranim zonama gužvanja u slučaju frontalnog sudara. Ova značajki čini da Panda bude siguran, čvrst automobil koji vam pruža svu zaštitu koju tražite.

ZAŠTITA OD ISTEZANJA VRATA

Panda je doista mislila na sve. Mnoštvo značajki koje osiguravaju vašu sigurnost također uključuje naslone za glavu sa zaštitom od istezanja vrata, koja sprečava ozljede vrata u slučaju naleta na stražnji kraj vozila.

Top