STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Debituje šesta generacija najbolje prodavanih modela iz klase Fiat Professional koja je nastala iz razvijanja tri smijernice: robusnosti/pouzdanosti, produktivnosti/niskih troškova rada i novih tehnoloških sadržaja
Najniži nivoi emisije i potrošenje u segmentu – do 5,8 l/100 km i 153 g/km CO2 u ciklusu NEDC – zahvaljujući motorima MultiJet II sa 115-180 KS, dostupni i sa inovativnim mjenjačem Comfort-Matic
Svi radio sistemi su opremljeni sa Bluetooth tehnologijom i MP3 plejerom, a dostupni su i sistem Uconnect sa ekranom osjetljivim na dodir od 5 inča, kamera za rikverc, ugrađena navigacija i digitalna radio reprodukcija (DAB)

Ažurirana ponuda motora MultiJet (Euro 5+) koja potvrđuje cijenjenu i ekskluzivnu Fiat Professional strategiju „jedna misija – jedan motor” doprinosi maksimalnoj produktivnosti novog vozila. To je 2.0 MultiJet 115 KS i 280 Nm maksimalnog obrtnog momenta (mjenjač sa pet brzina), „savršeno smanjenje težine”, ekonomičan i sa odličnim performansama, posebno u urbanim sredinama. U centru Ducato ponude možemo naći 2.3 MultiJet 130 KS, 320 Nm maksimalnog obrtnog momenta (mjenjač sa 6 brzina), idealno rješenje za mješovitu upotrebu – pokretan u saobraćaju, očaravajuć na dužim putovanjima – zahvaljujući velikom obrtnom momentu čak i pri malo obrtaja po minutu. Ono što je zanimljivo, posebna ECO verzija 2.3 MultiJet 130 KS – automatski ograničena na maksimalnu brzinu od 90 km/h – nudi nevjerovatne vrijednosti: 153 g/CO2 i potrošnja goriva od 5,8 l/100 km u kombinovanom ciklusu.

Treći motor u ponudi je 2.3 MultiJet 150 KS, 350 Nm maksimalnog obrtnog momenta (menjač sa šest brzina), „najbolji u klasi” zbog odnosa niske potrošnje i visokih performansi u kombinaciji sa malom težinom: idealan za uslove zahtjevne upotrebe. Ima dovoljno mjesta i za moćni 3.0 MultiJet 180 KS, 400 Nm maksimalnog obrtnog momenta (mjenjač sa šest brzina), koji može da zadovolji i profesionalce koji više vole snagu, obrtni momenat i ubrzanje i one kojima trebaju teže konverzije kao što je veliko kamp vozilo. Nakon lansiranja, biće dostupan i 3-litarski Natural Power hibridna verzija na metan/benzin (Euro 6) sa 140 KS i 350 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Takođe, da bi dodatno smanjio potrošnju goriva novi Ducato nudi tri tehnologije: automatski Comfort-Matic mjenjač (dostupan sa 2.3- i 3.0-litarskim motorima) koji nudi i do 5% uštede na gorivu i povećanu udobnost pri vožnji; Start & Stop koji može da smanji potrošnju goriva i do 15% u urbanim sredinama (dostupan sa 2.3 MultiJet 130 i 150 KS motorima); i novi Gear Shift Indicator koji pomaže pri optimizaciji vašeg stila vožnje tako što predlaže pravu brzinu za uštetu goriva.
Da bi se osigurale bolje manevarske sposobnosti i poboljšala udobnost pri vožnji, Servotronic pomoć na servo volanu nudi se kao deo standardne opreme na verzijama motora MultiJet 2.3 i 3.0, dok su ostali sistemi za pomoć pri vožnji dostupni na zahtjev, kao što je Traction+ (zajedno sa sistemom za kontrolu pri spuštanju), sistem za upozorenje u slučaju skretanja sa puta i sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Najbolja ukupna težina vozila (do 4,4 tone) u kategoriji „single wheels”
Sistem elektronske kontrole stabilnosti vozila (ESC) zajedno sa sistemom zaštite od kotrljanja, podesivim opterećenjem i sistemom za detekciju centra za gravitaciju (LAC) i Hill Holder su deo standardne opreme u čitavoj ponudi
Na zahtjev se mogu ugraditi dodatni sadržaji za pomoć pri vožnji ako što su Traction+ sa kontrolom pri spuštanju i sistem za upozorenje u slučaju skretanja sa puta sa sistemom za prepoznavanje saobraćajnih znakova

Transformišite svoj Ducato u skladu sa vašim poslom. Imajući u vidu ovaj cilj, stvorena je nova ponuda od približno 80 dodataka koji savršeno pristaju vozilu i ispunjavaju sve posebne zahtjeve profesionalnih kupaca, nudeći rješenja koja se neprimetno uklapaju sa tehničkim, stilskim i mehaničkim karakteristikama.
Dodaci za novi Ducato grupisani su u tri kategorije: funkcionalni, prilagođavanje i kamp kola.
Prva kategorija obuhvata sve dodatke koji omogućuju novom modelu Ducato da se prilagodi različitim potrebama različitih profesionalnih korisnika: od krovnih šipki do sklopivih merdevina, od nosača prtljaga do valjka za utovar. Zaštitne prostirke, od gume ili moketa, senzori za parkiranje i sistem protiv krađe mogu se smatrati funkcionalnim odlikama.
Ducato potvrđuje svoje liderstvo na tržištu u ekskluzivnoj ponudi Camping-Car. Tri od četiri kamp vozila u Evropi su zasnovani na Fiat Ducato modelu
Novi Ducato se može pohvaliti i novim verzijama trosmjernog kipera i kombijem sa 7 sjedišta u kabini, kao i novom dodatnom opremom kao što su fiksna i odvojiva kuka za vuču i pristupni stepenik za olakšavanje utovara, koji dodatno smanjuje visinu pristupnog praga.

Top