STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

UNUTRAŠNJOST

STIL JE STVAR KARAKTERA. ILI GA IMATE ILI GA NEMATE.

TEHNOLOGIJA

VAŠ CIJELI SVIJET U JEDNOJ IKONI. UVIJEK SPOJENI.

DIZAJN

VAŠE OČI, MOLIM.

POGLEDAJTE VIDEO

I LEGENDE RASTU.

I mijenjaju se. Kao model 500, savršena ikona, koja sada odvažnost i zavođenje kombinira sa svojom modernom i privlačnom stranom.

PRIVLAČNO BEZOBRAZNA SORTA

Nasmijano lice modela 500 dobilo je još više vragolasti izraz. Prednji kraj više namiguje zahvaljujući novim letvicama, poznatim brčićima i braniku koji zaokružuje trodimenzionalnu rešetku. Još atraktivniji, još pozitivniji, još više 500. Nova poli-eliptična prednja svjetla komuniciraju i kao da namiguju tami. Dok su nova dnevna pozicijska svjetla s LED tehnologijom inspirirana s nulom u logotipu 500, te tijekom noći odmah postaju prepoznatljivi dio ovog automobila.

STVARNI OSJEĆAJ KLASE I STILA

Nepogrešivi profil modela 500 se ne mijenja, ali je dobio novi karakter zahvaljujući dvama novim dizajnima aluminijskih naplataka, 15″ svijetlo sivi i 16″ mat crni s oblikom dijamanta. Dizajn novog modela 500 unaprijeđen je s dvije nove boje karoserije: jako modernom i sunčanom pastel Corallo crvenom, te profinjenom i elegantnom Burgundy Aida metalik.

KARAKTER SE MOŽE PRONAĆI U DETALJIMA

Kao što je nova kromirana traka koja povisuje stražnji branik, koji uključuje svjetla za maglu i vožnju u nazad. Kao novi sklop stražnjih svjetala koji integrira stop svjetla, svjetla za vožnju u nazad i pokazivače smjera, te koji zaokružuje karoseriju. Neobično i smjelo rješenje, koje ističe kapacitet modela 500 da se kreće u smjeru inovacija bez da izgubi svoj trajni, prepoznatljivi duh.

OSOBNOST I LJEPOTA, SAVRŠENA KOMBINACIJA.

Smjeli stil vanjštine uključuje potpuno renoviranu unutrašnjost, koja je atraktivnija, elegantnija i profinjenija. Ponovo, model 500 je spreman da iznenadi.

INSPIRIRAN VISOKOM MODOM

Stil, stil, stil i još više stila. Novi materijali i tkanine za presvlačenje unutrašnjosti novog modela 500 direktno dolaze s najpoznatijih modnih pista. Tu je Glen tkanina u različitim bojama i nova fina Burgubdy koža s plavim umetcima, starinski detalj koji podsjeća na trendi boje 60-ih.

SVAKO PUTOVANJE TREBA PROĆI U UDOBNOSTI

Kako bi se zajamčila potpuna udobnost koju zaželite u ponudi su nova sjedala napravljena od još više ergonomskih materijala i konstruirana kako bi olakšala ulazak na stražnja sjedala.

SAVRŠENSTVO NIJE DODATAK

Dizajn prednje ploče u potpunosti je revidiran kako bi harmonično uklopio nove tehnologije. Kromirani elementi i više zaokruženi dizajn kontrola jako su privlačni. Ali novi 500C nije samo lijep, nego je i funkcionalan i sada uključuje novi praktični pretinac ispred suvozača, te novi središnji tunel s USB/audio priključkom i veću ladicu držača za čaše.

SVE JE POD KONTROLOM

Novi upravljač specijalnog dizajna ukrašen je kromiranim elementima.

Inovativni 7″ TFT digitalni zaslon omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom, kao što je prikaz brzine vožnje, broja okretaja motora, temperature i indikatora promjene stupnjeva, koji sugerira najbolji trenutak za promjenu stupnjeva, kao i prikaz putnog računala, koje vam omogućuje prikaz prijeđene udaljenosti, trenutne potrošnje goriva, domet s preostalom količinom goriva, itd.

NEVJEROJATAN. KAO I NJEGOVI DODACI.

Mogućnosti prilagođavanja novog modela 500 su doista neograničene. Sve što trebate se prepustiti vašoj mašti.

STIL

Možemo li dodati još stila novom modelu 500? O, da.

FUNKCIONALNOST

U novom 500 ima mjesta za sve što želite ponijeti sa sobom.

VRIJEME ODMORA

Spreman odvesti vas gdje želite ići.

KLJUČEVI, NALJEPNICE, BEDŽEVI I POKLOPCI KLJUČEVA

Više šik, više odlučan, više profinjen? Novi 500 će se pretvoriti u ono što želite.

ON JE DRUŠTVEN. ALI NIJE CVIJETIĆ

U kabini novog modela 500 jedino što je bitno je uživanje u vožnji. Zbog toga je opremljen s najsofisticiranijim sigurnosnim i informacijsko zabavnim sustavima – kontrole na upravljaču, hands-off Buletooth® funkcijom i Bluetooth audio reprodukcijom, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 LIVE funkcijama, kao i Uconnect™ online informacijskim sustavom.

ZAŠTITNIČKI DUH

U vašem novom modelu 500, osim njegovog novog sustava kočenja (u kombinaciji s 1.2 motorom), možete se osloniti na sve najbolje sustave zaštite: 7 zračnih jastukaABS + EBD sustavi kako ne bi izgubili kontrolu prilikom naglog kočenja, ESC + Hill Holder sustavi kako bi zadržali smjer kretanja u nuždi i olakšali si kretanje na uzbrdici, HBA sustav kako bi naglo kočenje bilo učinkovitije i pokazivači smjera koji se odmah pale u slučaju naglog kočenja. Elipsoidna prednja svjetla s dnevnim pozicijskim svjetlima (DRL)jamče maksimalnu vidljivost zahvaljujući LED tehnologiji.

Top