STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Novi Fiat 500X Urban

Zavladajte gradom. SUV stvoren za uživanje u gradskom životu, danas i sutra.

DIZAJN

Nova prednja svjetla, dnevna pozicijska svjetla i sklop stražnjih svjetala s LED tehnologijom. Osvježena unutrašnjost i vanjština.

TEHNOLOGIJA

U jutarnjoj prometnoj gužvi ili pri gradskim svjetlima subotom uvečer. U centru ili predgrađu. Uživajte u gradu s mnoštvom tehnologije vožnje sljedeće generacije.

MOTORI

U novi Fiat 500X ugrađuju se novi benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem, projektirani da osiguraju pravu ravnotežu voznih značajki i ekonomičnosti.

SAGLEDAJTE SVE U NOVOM SVJETLU

Sagledajte grad kao nikad prije, s inovativnim novim LED prednjim svjetlima veće svjetline. Što je još bolje, svjetla štede do 66% energije u odnosu na standardne halogene lampe i traju puno duže!

DAŠAK STILA

Novi sklopovi stražnjih LED svjetača modela 500X, s pozadinom u boji karoserije, ističu nepogrešivi stil obitelji 500. Također su opremljeni LED lampama kako biste bili sigurni da će vas uočiti i primijetiti kamo god krenuli.

UGODNO SE SMJESTITE

U novom Fiatu 500X Urban svaki detalj je dizajniran kako bi zajamčio najveću udobnost. Pa tako i novi ergonomski upravljač s integriranim audio kontrolama i nova redizajnirana ploča s instrumentima bolje čitljivosti.

POGLEDAJTE U UNUTRAŠNJOST

Stilski izvana i udoban iznutra. Novi Fiat 500X ima osvježenu unutrašnjost s umetcima od techno kože na sjedalima, armaturnoj ploči u boji karoserije i nepogrešivom 500X logotipu kao potpisu umjetnika na remekdjelu.

U jutarnjoj prometnoj gužvi ili pri gradskim svjetlima subotom uvečer. U centru ili predgrađu. Uživajte u gradu s mnoštvom tehnologije vožnje sljedeće generacije.

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Uporabom kamere ugrađene iza vjetrobrana, sustav prepoznaje glavne prometne znakove i ograničenja brzine te odgovarajuće ikone prikazuje na ploči s instrumentima i upozorava vas ako se prebrzo vozite.

POMOĆ U ZADRŽAVANJU VOZNE TRAKE

Ako se automobil pomakne iz vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera, upozorenje će se upaliti i oglasiti kako bi ukazalo na nehotični izlazak iz vozne trake te kako biste mogli odmah reagirati.

6 ZRAČNIH JASTUKA

Najbolja zaštita, čak i u smislu pasivne sigurnosti, sa šest zračnih jastuka – prednjim, bočnim i zračnim zavjesama.

PREDNJI I STRAŽNJI PARKIRNI SENZORI

Uz pomoć prednjih i stražnjih parkirnih senzora, 500X Urban vam pruža podršku u najtežim manevrima, zvučno vas upozoravajući ako ste preblizu drugim vozilima ili preprekama.

UCONNECT™ 7” HD LIVE

Iskusite sljedeću generaciju 7-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti. Bluetooth hands-free, audio strujanje, čitač tekstualnih poruka i funkcija prepoznavanja glasa, aux-in audio i USB priključci i kontrole na upravljaču.

MOTOR

U novi Fiat 500X ugrađuju se novi benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem, projektirani da osiguraju pravu ravnotežu voznih značajki i ekonomičnosti. Sukladni Euro 6D normi i s filtrom benzinskih čestica (GPF), ovi novi turbo motori osiguravaju snažna ubrzavanja i također su puno tiši.

1.0 FIREFLY (120 KS)

MAX. BRZINA: 188 km/h
UBRZANJE (0-100 km/h): 10,9 s
MAX. SNAGA: 120 KS pri 5500 okr.
MAX. OKRETNI MOMENT: 190 Nm pri 1750 okr.
POTROŠNJA GORIVAU gradu: 8,4 l; Izvan grada: 5,8 l; Kombinirano: 6,7 l
CO2 EMISIJE: 154 g/km

Top