STYLE SWITCHER

Choose Colour style

For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.

Fiat 500X Cross

SUV opremljen za vašu sljedeću pustolovinu.

DIZAJN

Kako biste u potpunosti uživali u svakoj pustolovini potrebni su vam i stil i osobnost, a osvježeni 500X Cross Look ima sve to i puno više.

TEHNOLOGIJA

Uživajte u svojim pustolovinama u potpunoj sigurnosti i uputite se na cestu u svim uvjetima s novim Fiatom 500X

MOTOR

U novi Fiat 500X ugrađuju se novi benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem, projektirani da osiguraju pravu ravnotežu voznih značajki i ekonomičnosti. Sukladni Euro 6D normi i s filtrom benzinskih čestica (GPF), ovi novi turbo motori osiguravaju snažna ubrzavanja i također su puno tiši.

OSVIJETLITE VAŠU PUSTOLOVINU

Nova LED prednja svjetla modela 500X Cross Look savršeno će vam osvijetliti put nudeći veću svjetlinu. Što je još bolje, svjetla štede do 66% energije u odnosu na standardne halogene lampe i traju puno duže!

UVIJEK U IDEALNOM OKRUŽENJU

Kamo god krenuli, putujte udobno i sa stilom, zahvaljujući sjedalima s umetcima od techno kože, armaturnoj ploči u boji karoserije i 500X logotipu na naslonima za glavu. Svaki detalj u novom Fiatu 500X Cross Look izveden je kako bi bio nepogrešiv i ikoničan.

UDOBNOST U SVAKOM TRENUTKU

Kretanje u nove pustolovine još je lakše s novim Fiatom 500X. Ergonomski upravljač s integriranim kontrolama i nova redizajnirana ploča s instrumentima pomažu da se sva vaša putovanja pretvore u izuzetno udobno iskustvo.

Uživajte u svojim pustolovinama u potpunoj sigurnosti i uputite se na cestu u svim uvjetima s novim Fiatom 500X

PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Uporabom kamere ugrađene iza vjetrobrana, sustav prepoznaje glavne prometne znakove i ograničenja brzine te odgovarajuće ikone prikazuje na ploči s instrumentima i upozorava vas ako se prebrzo vozite.

INTELIGENTNI TEMPOMAT

Održavajte trenutačnu brzinu sa sustavom prepoznavanja prometnih znakova i inteligentnim tempomatom. Samo s jednim klikom možete namjestiti graničnu brzinu u skladu s ograničenjem brzine koje je prepoznao sustav prepoznavanja prometnih znakova.

POMOĆ U ZADRŽAVANJU VOZNE TRAKE

Ako se automobil pomakne iz vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera, upozorenje će se upaliti i oglasiti kako bi ukazalo na nehotični izlazak iz vozne trake te kako biste mogli odmah reagirati.

PRILAGODLJIVI TEMPOMAT

Zaboravite stalno namještanje brzine vožnje. Uz prilagodljivi tempomat možete odabrati brzinu i 500X će ju održavati i namještati u skladu s brzinom vozila ispred vas.

KONTROLA KOČENJA U GRADU

Nemojte se bojati iznenadnih prepreka. Uz kontrolu kočenja u gradu, 500X prepoznaje prisutnost vozila ispred i po potrebi je spreman aktivirati automatsko kočenje u nuždi.

NADZOR MRTVOG KUTA

Uz model 500X vozila u mrtvom kutu više nisu problem jer sustav provjerava ima li vozila uu najkritičnijim područjima i upozorava na njihovu prisutnost uz pomoć svjetala u vanjskim zrcalima.

DETEKCIJA STRAŽNJEG POPREČNOG PROMETA

Budno oko na cesti, čak i prilikom kretanja unazad. Detekcija stražnjeg poprečnog prometa može identificirati vozila i objekte koji su okomiti na vašu putanju kretanja i upozoriti vas na njihovu prisutnost uz pomoć zvukova i ikona na ploči s instrumentima.

6 ZRAČNIH JASTUKA

Najbolja zaštita, čak i u smislu pasivne sigurnosti, sa šest zračnih jastuka – prednjim, bočnim i zračnim zavjesama.

PREDNJI I STRAŽNJI PARKIRNI SENZORI

Uz pomoć prednjih i stražnjih parkirnih senzora, 500X Urban vam pruža podršku u najtežim manevrima, zvučno vas upozoravajući ako ste preblizu drugim vozilima ili preprekama.

UCONNECT™ 7” HD LIVE

Iskusite sljedeću generaciju 7-inčnog dodirnog zaslona visoke razlučivosti. Bluetooth hands-free, audio strujanje, čitač tekstualnih poruka i funkcija prepoznavanja glasa, aux-in audio i USB priključci i kontrole na upravljaču.

MOTOR

U novi Fiat 500X ugrađuju se novi benzinski motori s direktnim ubrizgavanjem, projektirani da osiguraju pravu ravnotežu voznih značajki i ekonomičnosti. Sukladni Euro 6D normi i s filtrom benzinskih čestica (GPF), ovi novi turbo motori osiguravaju snažna ubrzavanja i također su puno tiši.

1.0 FIREFLY (120 KS)

MAX. BRZINA: 188 km/h
UBRZANJE (0-100 km/h): 10,9 s
MAX. SNAGA: 120 KS pri 5500 okr.
MAX. OKRETNI MOMENT: 190 Nm pri 1750 okr.
POTROŠNJA GORIVAU gradu: 8,4 l; Izvan grada: 5,8 l; Kombinirano: 6,7 l
CO2 EMISIJE: 154 g/km

Top